Inschrijvingsformulier: BrailleTech 2021 - Brailleliga Inschrijvingsformulier: BrailleTech 2021 – Brailleliga

Inschrijvingsformulier: BrailleTech 2021

In oktober 2021 organiseren we twee BrailleTech-beurzen. Een live BrailleTech in onze lokalen in Brussel en een digitale BrailleTech die je kan volgen met Zoom op je smartphone, tablet of pc. Inschrijving vooraf is verplicht. Om je in te schrijven, vul je onderstaand formulier in. Duid je keuze aan in het vet.

Ik wil deelnemen aan de Live BrailleTech in de lokalen van de Brailleliga in Brussel.Ik wil deelnemen aan de digitale BrailleTech via Zoom op mijn smartphone, tablet of pc.Live BrailleTech:

Kom je alleen of vergezeld ?
Kies een datum.
Hou rekening met het aantal beschikbare plaatsen en schrijf ook je metgezellen in.

Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om een afspraak te maken met een van de volgende diensten. De Brailleliga maakt een geschikt uurrooster op en laat het je weten.

Gegevens van je begeleid(st)ers

begeleid(st)er 1:

Vul alstublieft alle velden in

begeleid(st)er 2:

Vul alstublieft alle velden in

Digitale BrailleTech:

Van 13 tot 17 oktober vind je ons ook online terug! Naast alle informatie en video’s kan je ook online videoconferenties volgen. Inschrijving is verplicht. Daarnaast heb je het programma zoom nodig op je pc, smartphone of tablet.

Als je computerkennis of je handicap jou verhindert om Zoom te installeren, raden wij aan om een vriend of kennis te vragen om even te helpen voor de videoconferentie. Als niemand je kan helpen, kan je altijd terecht bij de Brailleliga.

Ik wil gecontacteerd worden door de Brailleliga om me te helpen voor de installatie van Zoom:Ik wil deelnemen aan volgende videoconferenties:

Ik wil een individuele afspraak maken met de Sociale dienst via Zoom. Ik word zo spoedig mogelijk gecontacteerd om een datum en uur vast te leggen.

Jouw gegevens:

Lidnummer ongeldig

Andere vraag:

Ik wil me inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief van de Brailleliga:Ik ga ermee akkoord dat de Brailleliga mij contacteert voor fundraising of de Grote Tombola:De Brailleliga verwerkt uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met uw rechten en haar plichten, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Heeft u vragen over de verwerking van uw gegevens, raadpleeg onze Privacy Policy op www.braille.be. Gelieve voor meer inlichtingen betreffende de afstand van verantwoordelijkheid en de vertrouwensclausule: www.braille.be/nl/disclaimer raad te plegen.


Controleer uw gegevens
Registreren